Memories of Hungary | Memories of Hungary Országház Ajándékbolt
Memories of Hungary is the biggest souvenir-shop network in Hungary, Budapest for tourists and hungarians too.
memories of hungary, souvenirs, budapest, hungary, Hungary, gifts, sightseeing, tourist info, tourist, information, hungarian, hungarian souvenirs, hungary souvenirs, hungary gifts, Buda, Pest
14999
page-template-default,page,page-id-14999, lang-hu,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Országház Ajándékbolt

Magyarország és a Parlament szépségei

Az Országházban ajándékboltot üzemeltetni valódi kihívás. Nemcsak azért, mert aki itt kínálja a portékáját, az aztán igazán szem előtt van… Azért is, mert egyszerre kell megfelelni sok-sok különböző nemzetiségű, korú és nemű, egymásétól eltérő ízlésű, és pénztárcájú látogató igényeinek. Mindezt lehetőleg úgy, hogy minden darab, a legolcsóbbtól a legdrágábbig méltó legyen az országházi miliőhöz – és ajándékként hitelesen idézze föl a magyar Parlament szépségét, nagyszerűségét.

Parlamenti ajándékboltunkban egyszerre ötvöződik a letisztultság és a hagyományok tisztelete, miközben a megújulás is fémjelzi küldetésünket. Az Országházhoz köthető termékkínálatunkat hónapról hónapra fejlesztjük, amelyhez az ihletet a felújított neogót palota csodálatos motívumaiból nyerjük.

Minden motívumhoz, valamennyi mintához öröm hozzányúlni, végigkísérni az útján, amíg megtalálja a magához illő megjelenési formát – aztán megtestesül mint írószer, képeslap, poszter vagy hűtőmágnes, netán mint kulcstartó vagy szemüvegtok, mandzsettagomb vagy poháralátét. És bárhová kerül, viszi magával az Országház hangulatát.