Memories of Hungary |
Memories of Hungary is the biggest souvenir-shop network in Hungary, Budapest for tourists and hungarians too.
memories of hungary, souvenirs, budapest, hungary, Hungary, gifts, sightseeing, tourist info, tourist, information, hungarian, hungarian souvenirs, hungary souvenirs, hungary gifts, Buda, Pest
14468
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468, lang-hu,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive, home

ÜDVÖZLET A MEMORIES OF HUNGARY VILÁGÁBAN!

Magyarország – „kicsit másképp”

 • Best of Budapest & Hungary 2018

  Hatodik alkalommal lett díjazva a Memories of Hungary, a legjobb szuvenír bolt kategória győzteseként.

 • Best of Budapest & Hungary 2018

  Hatodik alkalommal lett díjazva a Memories of Hungary, a legjobb szuvenír bolt kategória győzteseként.

 • Év kereskedelmi partnere

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az Év Kereskedelmi Partnere díjban részesítette a Memories-t kiemelkedő teljesítménye miatt.

 • Best of Budapest & Hungary 2017

  Nemrégiben eredményt hirdetett a Best of Budapest & Hungary zsűrije 2017-re: ötödször is díjnyertes a Memories! Három üzletvezetőnk közösen vette át a díjat.

 • Bronz díj az 'Iránytű 2017' versenyen

  A Turisztikai PR-megoldások kategóriában a Memories a Mézeskalács-házikó – karácsonyi hangulat a Corinthia Hotel Budapestben” című projektjével (nagy, erős, komoly projekteket maga mögé utasítva) Bronz Oklevelet nyert el.

 • Év Boltja 2016

  Az “Év Boltja 2016” versenyen olyan különdíjat kaptunk, amely különösen jól harmonizál cégfilozófiánkkal: a Magyarország kincseit bemutató ,,Országimázst építő szakbolt” címet tudhatjuk magunkénak.

 • Best of Budapest & Hungary 2016

  Idén márciusban – öt évünk alatt negyedszer – nyertük el a ,,Best of Budapest & Hungary” szavazáson a Best of Budapest díjat.

 • Ezüst díj az 'Iránytű 2016' versenyen

  A legjobb turisztikai kommunikációs tevékenységet értékelő “Iránytű 2016” versenyen – amelyen 60-nál is többen pályáztak – a szakmai zsűri Ezüst Díjat adományozott a Memories of Hungary Bazilika Ajándékboltnak az eladóhelyen alkalmazott vásárlóközpontú turisztikai megoldásokért.

Csapatunk fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy minél többeknek minél többet mutathassunk be Magyarország szépségeiből.

RÓLUNK

A Memories of Hungary első üzletét 2010-ben nyitotta meg a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtéren, majd 2011-ben nyílt meg az első budapesti üzletünk. Magyarországot akartuk megmutatni, kicsit másképp, mint az megszokott. Termékkínálatunk kialakításában neves képzőművészek munkáiból válogattunk, amiket kreatív designerek alkotásaival egészítettünk ki. A kezdeti háromezer darabos skála a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően mára közel tízezressé bővült. Nálunk a vásárlók valódi emlékeket vihetnek haza Magyarországról, amikre otthon rátekintve eszükbe juthat országunk egyedülálló hangulata és vendégszeretete.

A kezdeti sikereket gyors bővülés követte; helyet kaptunk többek között a Liszt Ferenc repülőtéren, a Váci utcában, a Hősök Terén, a Vajdahunyad várában, az Országházban, a Halászbástyánál a Hilton Hotel aljában is. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy minél többeknek minél többet mutathassunk be Magyarország szépségeiből.

13

ÉV

9900

TERMÉK

10

BOLT

100

SZÁZALÉK MAGYARORSZÁG

Angolul beszélő eladókat mindig szívesen várunk budapesti üzleteinkbe.

Amennyiben szeretnél egy dinamikusan fejlődő ajándékbolt-hálózatban dolgozni, jelentkezz önéletrajzoddal az info@memoriesofhungary.hu-ra küldött e-maillel.