Memories of Hungary | Memories of Hungary Főőrség Ajándéküzlet
Memories of Hungary is the biggest souvenir-shop network in Hungary, Budapest for tourists and hungarians too.
memories of hungary, souvenirs, budapest, hungary, Hungary, gifts, sightseeing, tourist info, tourist, information, hungarian, hungarian souvenirs, hungary souvenirs, hungary gifts, Buda, Pest
14976
page-template-default,page,page-id-14976, lang-hu,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Memories of Hungary Főőrség

Ajándékok különleges atmoszférában

A Budavári Palotanegyed szívében, a Nemzeti Hauszmann Program keretében korhűen újjáépített Főőrség 2021. május 14-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Üzletünk 2022 elején tudott megnyílni.

Az újjászületett Főőrség épületében az emeleten egy hiánypótló kiállítás nyílik. A több mint ötszáz, javarészt most először megtekinthető festmény, litográfia és archív fotó a magyar testőrségek 260 éves történetét mutatja be, számos érdekes tárgyi dokumentummal. Üzletünkben a klasszikus ajándéktárgyak mellett a kiállításra a belépőjegyek és az ahhoz kapcsolódó ajándéktárgyak is megvásárolhatóak.

főőrség-min
Tudtad-e?

A Főőrség kávéház különleges atmoszférájú termeiben kávé vagy frissítő mellett a magyar történelem ízeibe is belekóstolhatunk, közvetlenül a Memories üzlete mellett.