Memories of Hungary | Memories of Hungary Corinthia Ajándéküzlet
Memories of Hungary is the biggest souvenir-shop network in Hungary, Budapest for tourists and hungarians too.
memories of hungary, souvenirs, budapest, hungary, Hungary, gifts, sightseeing, tourist info, tourist, information, hungarian, hungarian souvenirs, hungary souvenirs, hungary gifts, Buda, Pest
14976
page-template-default,page,page-id-14976, lang-hu,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Memories of Hungary Corinthia

5 csillagos ajándék

A korábbi Royal szálló impozáns épületében nyitott meg legújabb üzletünk 2015 nyarán. Az exluzív környezetben tökéletesen ötvöződik a múlt és a jelen: a letisztult stílusú hallban egy letűnt évszázad emlékeivel találkozhatunk.

A Memories of Hungary üzlete tökéletesen belesimul ebbe a környezetbe. Itt nagyobb hangsúlyt kapnak Magyarország porcelán kincsei, a Herendi kollekció, az egyedi ékszerek és más kézműves termékek. Természetesen találkozhatunk klasszikus souvenirekkel: hűtőmágnesekkel, kézműves csokoládékkal, pólókkal és pulcsikkal is.

Tudtad-e?

A Grand Hotel Royal szálló a Millenium ünnepségsorozatra készült el 1896-ban, első vendégei az Ezredévi Kiállításra érkeztek. A szálloda kávézójában vetítették Magyarországon az első filmet, és itt állították ki az első magyar repülőgépet is.